Sala Spotkań - Długi weekend czerwcowy Daeruth - 2015-05-30, 16:31 :
Cóż, skoro tak temat stoi to biorę się za szukanie noclegów dla dwóch osób.
Wieczorem podrzucę propozycje tras i nieco więcej konkretów. Finrod - 2015-05-31, 00:09 :
Beskid Niski jest piękny, więc życzę tylko odpowiedniej pogody, aby poznać jego uroki.
Teraz niestety nie możemy z Laakhbeenor wyjechać z powodu zbliżającej się sesji i egzaminu licencjackiego. W przyszłości jesteśmy zainteresowani i popieramy takie inicjatywy Ivellios Mirimafëa - 2015-05-31, 08:30 :
Hah! To będzie podróż jak Sama z Frodem po okolicach Shire
Zdaje się, że możemy podróżować zielonym szlakiem z Krynicy do Szymbarka. O takim: http://j.mp/wyprawa-bractwaIvellios Mirimafëa - 2015-06-01, 20:34 :
Klamka zapadła, jak się to mawia. Z Daeruthem w ten weekend jedziemy oglądać Beskid Niski i cieszyć się dziką naturą przez 3 dni Wyjazd rano w poniedziałek (bilety właśnie się kupują) a powrót popołudniu w sobotę. Pewnie przemycę jaką ksiażkę do poczytania sobie na głos na postojach A może po cichu, jak nie będzie chciał towarzysz posłuchać
Będzie wyprawa godna elfa i krasnoluda ze Śródziemia Nanatei - 2015-06-03, 21:18 :
Pięknej przyrody, przygody i dopisujących nastrojów życzę!
Patrzę tak na dni wyjazdu, które podałeś i patrzę... Wygląda na to, że przy okazji będziecie uskuteczniali jakieś niecne machinacje z czasem. XD Daeruth - 2015-06-03, 21:25 :
Relatywistyka rulz!
Wrażeń będzie pełna moc! Z tego co się dzisiaj dowiedziałem, łatwiej tam spotkać niedźwiedzia niż człowieka! Ivellios Mirimafëa - 2015-06-08, 12:26 :
Ale jak to źle liczę? Pt-sobota = 3 dni.
Tak też było, a relacja... no ta musi poczekać. Chcę najpierw zdjęcia Daerutha Ivellios Mirimafëa - 2015-07-05, 19:24 :
Obiecana relacja gotowa. No prawie...
Na razie raptem 1/4 może nawet 1/6 całości, bo bardzo w detal wszedłem Ale jest co opowiadać, to i chcę pisać więcej.