Plac Grodu [Dziedziniec] - Gry, gry, gry Ivellios Mirimafëa - 2010-11-08, 20:02 :
Na pewno jak przeglądniesz ten temat, to zobaczysz kto. Ja grałem, ale dawno przestałem, z resztą teraz czasu nie mam nawet na LOTRO czy cokolwiek innego Zasadniczo swoje zdanie na temat Bitwy... już tutaj wyraziłem i nie było zbyt przychylne Anonymous - 2010-12-12, 19:24 :
Ja polecam bardzo fajną gierkę pt ,,terra militaris'' http://www.youtube.com/watch?v=3FbKnJPgSQIhttp://www.youtube.com/watch?v=qCtsuL6YyjAIvellios Mirimafëa - 2010-12-27, 08:23 :
No no... nie powiem. Gra wygląda ciekawie na filmach. Musiałbym spróbować zagrać, żeby wiedzieć, czy jest warta świeczki. Jednak już na filmie widzę, że to całkiem ładnie przygotowany RTS, w klimatach, które zawsze do mnie docierały. Może spróbuję w wolnej chwili.
Eruanno, ty w to grasz, to możesz mi pewnie powiedzieć, jak tam wygląda np. współpraca między graczami? Da się wchodzić w jakieś ciekawe sojusze etc. Anonymous - 2010-12-27, 14:09 :
Niestety za dużo Ci nie powiem, ponieważ grałam w to dwa miesięcy temu. W sumie tak są sojusze, ale najlepiej jak sam sprawdzisz, bo może się coś tam pozmieniało. Ivellios Mirimafëa - 2010-12-27, 14:14 :
A jak wyglądała kwestia budowania? Stawiam coś i czekam, aż się zrobi przez 2h, czy jednak bliżej tej grze do normalnego RTS'a? Anonymous - 2010-12-27, 14:18 :
Budynki stawia się dość szybko ok 5 do góra 20 min jeżeli dobrze pamiętam. Ivellios Mirimafëa - 2010-12-27, 14:29 :
To trzeba będzie sprawdzić. Dzięki za polecenie ciekawej gry Anonymous - 2011-01-20, 16:53 :
fajna giereczka . http://knightfight.wp.pl/Tinwelin Niestell - 2011-02-08, 08:49 :
W tym temacie watro by wspomieć o nadchodzącym kolejnym tytule gry "Lotr:War in the North".
Gra będzię typowym rpg i jak sama nazwa wskazuje będziemy bronić krainy północy w Śródziemiu. Ale co dokładnie ma oznaczać "krainy północy"...trzeba poczekać na grę. Ja osobiście myślałam, że to będą krainy North Downs i sam Angmar...a wyczyałam, że akcja będzie toczyć się też i w Mrocznej Puszczy. Grafika zapowiada się dobra.
Do wyboru tylko trzy rasy : człowiek, elf i khazad. Podobnie będzie z klasami : wojownik, zwiadowca i mag. Ivellios Mirimafëa - 2011-02-10, 15:02 :
Znowu mag
No ale nic nie poradzimy. Mam na dzieję, że cała reszta będzie w miarę bliższa realiom. Osobiście, widziałem trailer i wygląda to fajnie. Przede wszystkim dawno nie było mocniejszego tytułu z kategorii zwykłego RPG, gdzie można będzie się pobawić samemu Ostatnimi czasy MMO tak mocno zalewa rynek, że nic innego, dobrego się nie pokazuje. Albo ja ostatnio słabo śledzę rynek wydawniczy Atnerun - 2014-10-20, 09:30 :
Temat już dawno zapomniany widzę ale moje pytanie się idealnie do niego pasuje.
Kto już grał w Cień Mordoru?
Ja już całość praktycznie przeszedłem i muszę przyznać że gra bardzo mnie wciągnęła. Okazała się bardzo grywalna i jeżeli przymknie się oko na to że twórcy gry chyba trochę za bardzo odbiegli od prawdziwej historii pierścieni i cały świat gry zamknęli w nieco małych lokacjach to gra jest świetna. Ivellios Mirimafëa - 2014-10-20, 09:32 :
Czekam na jakąś bardziej sensowną przecenę + nowy komputer Atnerun - 2014-10-20, 09:37 :
Ja postanowiłem pierwszy raz wydać na grę więcej niż 50zł, no i możliwości nowego komputera chciałem przetestować (maszyna dała radę ). Ivellios Mirimafëa - 2014-10-20, 09:42 :
Jaki masz zestaw sprzętowy? Tak z ciekawości, bo się przymierzam Atnerun - 2014-10-20, 09:54 :
procesor i7 4770k karta graficzna r9 280x, 8GB ramu to z najważniejszych parametrów. Procesor i karta używana z allegro dzięki czemu udało mi się zaoszczędzić sporą kwotę i złożyć mimo to dobry sprzęt. Cień Mordoru pociągnął na ultra ustawieniach