Forum Bractwa Rivendell Mae govannen mellon... witamy na forum poświęconym Eldarom przy Bractwie Rivendell (Heren Nalmiristo: www.bractwo-rivendell.pl)
Brethil... jakbym siebie słyszała... Jak byłam jakoś w wieku 12 lat (tuż po przeczytaniu "Władcy"), to miałam miecz z patyka i machałam nim na prawo i lewo. Nie śmiać się. Naprawdę.
A u mnie ostatnio dołączył kolejny symptom. Wieczorami ubieram się w jeszcze niedokończony płaszcz, zakładam kaptur na głowę i czytam wiadomą książkę albo wzorując się na kobietach ze Śródziemia robię różne dziwne rzeczy z nitek.
Wysłany: 2013-02-13, 09:58
Ja sam muszę nabyć jakiś większy kawałek materiału i taki płaszcz sobie zafundować. Na pewno fajnie chodzić w nim po lesie
U mnie historia z WP zaczęła się od filmu. Bracia cały czas gadali że taki fajny film, więc jak tylko się pojawił w telewizji to musiałam to zobaczyć.
Jeśli chodzi o symptomy to chyba jak u wszystkich czytanie po raz n-ty książek, oglądanie filmów. Jest także rysowanie wszystkiego co jest w jakiś sposób związane ze Śródziemiem (w tej chwili jest to mapa).
U mnie podobnie, bardzo chciałem oglądnąć film ale postanowiłem że najpierw przeczytam książkę. I tak zainteresowałem się Tolkienem oraz jego dziełami
_________________ Tak to już bywa, że kiedy człowiek ucieka przed swoim strachem, może się przekonać, że zdąża jedynie skrótem na jego spotkanie.
Brethil [Usunięty]
Wysłany: 2013-04-16, 17:59
O a jeżeli ktoś czytał moją historię, to mam dla was dobrą wiadomość:
Znalazłem w albumie kilka zdjęć z dziecinstwa, które tutaj opisywałem. Wiecozrem może zrobię skany i wrzucę
Ostatnio zmieniony przez Brethil 2013-04-17, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Serio, ludzie, to aż w oczy kole. Mi też się zdarza czasem, ale wiedząc, że mam problem z ortografią przynajmniej staram się sprawdzać jeśli mam wątpliwości.