Forum Bractwa Rivendell Mae govannen mellon... witamy na forum poświęconym Eldarom przy Bractwie Rivendell (Heren Nalmiristo: www.bractwo-rivendell.pl)
Ehh...dzikuś... ty jak zawsze dajesz "wykładowe" pościki U mnie w końcu się zaczyna znowu ciepło robić.... Wszędzie jest już żółto od mleczy..ehh...boooosko Uwielbiam wiosnę
Im starszy elf tym mądrzejszy.. i bardziej doświadczony.. U mnie wiosna już w pełni.. byłam dzisiaj na spacerku w górach.. jest ślicznie..
_________________ "Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twojego życia!
Wracaj do nich, ilekroć w tym życiu wszystko zaczyna sie walić",
"Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez"
*Pogromca Smoka
*Beerbuster
Arya Svit'kona [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-09, 20:43
A u mnie od kilku dni pada "zupka instant" a dziś nawet grzmiało.Wiosna uciekła tak szybko jak się pojawiła
Gotrek [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-21, 21:40
Burk! Kto przedwcześnie włączył lato? Przyznać się XE
Pogoda u mnie beznadziejna... gorąco, słońce świeci, duszno... nawet w nocy udusić się można! No poprosto chyba kogoś pogrzmociło z tą pogodą... bo było tak fajnie! Wczorajsza noc była genialna. Idealne, bezchmurne niebo z sierpem księżyca na którym siedzi Tiley i zsyła na nas orzeźwiający sen... a obok księżyca jedna jedyna gwiazda... i dopiero po wpatrzeniu się w nią zauważa się te inne, które przed tym zasłaniała .... obojętności...
A najfajniejsza pogoda była podczas ostatniej burzy! Wichura! Deszcz! Ale najlepsze było niebo DOSŁOWNIE pełne błyskawic. Aż żal spać w taką noc... Żałujcie, że nie byliście wtedy w Warthegau. ; )
Ech, ileż to rzeczy można przypadkiem zauważyć podczas nocnego rabowania/palenia/gwałcenia ^^ Nie myślcie, że celowo patrzyłem się w niebo... fuj ^^
Ach, chyba znowu sobie u was popiszę, bo mi się nudzi ostatnio... Trza się w końcu przemóc i odtworzyć stare posty, które wcięła zmutowana sesja ^^
Elen [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-22, 20:55
Wakacje jak dobrze mieć wakacje!!!! Za oknem śliczne słoneczko co rano budzi mnie do życia. Przed sobą mam 4 miesiące wakacji, żyć nie umierać. W sercu też wiosna, a raczej juz lato w pełni, więcej mi nic nie potrzeba.
Elunaraht [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-22, 21:11
Elen napisał/a:
Wakacje jak dobrze mieć wakacje!!!
Coooo? A ja jeszcze jeden exam mam
Elen napisał/a:
Za oknem śliczne słoneczko co rano budzi mnie do życia
O ile nie spali żywcem
Vilgefortz [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-30, 09:02
Elun nie łąm sie w momencie gdy to pisałeś też miałem jeszcz jeden egzamin. Ale już go nie ma 4 miechy wakacji!!! (współczuję tym co idą na architekture i w połowie lipca mają jeszcze egzaminy...)
Tak w ogóle to zauważyliście że od 2-3 lat nie ma w Polsce wiosny??!! praktycznie od razu jak stopnieje śnieg to grzje taka lampa że aż strach z domu wyjść
Delfiria [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-03, 19:35
no niektórym to dobrze a niekturym okropnie - ja bym wolała 10 razy np. zdawać mature z angola niż dzień w dzień siedzieć w robocie i martwić się tylko czy utarg będzie na tyle duży aby szefowa się nie czepiała
to: "miłego lebrowania i wypoczynku przez 4 miesiące w słońcu tym co już bo egzaminach życzy - Dziura Ozonowa"
fakt faktem, nie ma wiosny juz prawie wogule i tak jakoś dziwnie i głupawkowato troszke
w tym roku to o malo co bym nie obchodziła urodzin w zimowym kwietniu ale to się "wytnie"
Właściwie to od kilku dni znów jest wiosna. Przynajmniej u mnie. Nastąpił taki przełom.
1. W końcu rzeczywiście jest ciepło.
2. Na drzewach pojawiły się liście - na razie najwyraźniej to widać na brzozach.
3. Na innych drzewach pojawiły się kwiaty.
To wszystko w ciągu ostatnich pięciu dni i... lepiej się czuję.
Poza tym:
- W dzień jest ciepło a nad ranem i w nocy paskudnie zimno
- W lesie rosną już małe białe kwiatki
- Zauważyłem już pierwsze rozjechane żaby
- Woda na bagnach jest wyraźnie cieplejsza niż zimą
_________________ Śmiały atak to spore ryzyko. Atak nieśmiały to pewna śmierć.
Plemię: Noldor
Ulubiona Era: Pierwsza
Narodziny: Yunquëa Víressë 23. (I)
Wysłany: 2008-04-15, 07:57
Oj tak.. wiosna przyszła pełną parą i oby nam się utrzymała już do lata CIeplutko jest generalnie.... rano.. cóż: może i jest zimno, ale zależy jak wcześnie, bo tak koło 8 to juz tylko trochę chłodno, ale w krótkim rękawie można chodzić .. Ale tak tak... wiosenka niczego sobie, drzewka się pięknie już zielenią