Forum Bractwa Rivendell Mae govannen mellon... witamy na forum poświęconym Eldarom przy Bractwie Rivendell (Heren Nalmiristo: www.bractwo-rivendell.pl)
Jeśli już Komnata Sztuki, to czemu nie fotografia?? proponuje wam abyście (w miarę możliwości) dodawali do tego tematu jakieś ładne fotki... które kojażą się z elfami, lub poprostu są w elfickim guście.. czyli : piękne
_________________ "Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twojego życia!
Wracaj do nich, ilekroć w tym życiu wszystko zaczyna sie walić",
"Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez"
*Pogromca Smoka
*Beerbuster
Ostatnio zmieniony przez Ivellios Mirimafëa 2007-06-24, 21:00, w całości zmieniany 2 razy
Ennostiel [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-07, 19:37
Fajne fotki gratuluję pokoju Ja własnie swój hmmm urządzam jak zrobie fotki to obicuję je zamieścić również(jeśli mi sie uda bo jestem zerem jeśli chodzi o kożystania z kompa )
Ostatnio zmieniony przez 2007-06-17, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Arya Svit'kona [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-07, 20:21
A ja już niedługo ( po wstawieniu na bloga-MAryen już sama wstawię !-) dodam swoje śliczne fotki.Ale mam ich straaaaasznie dużo
Maryen - widze, że dbasz o swój pokój... jak o swoim nie mogę tego samego powiedzeć - walające się wszędzie graty i nowoczesny wystój klimatyczne nie są....
Ogladałem sobie zdjęcie książki, myśląc "ładnie wyszło", kiedy dostrzegłem... krawędź dywanu Takie zdęcie powinno być zrobione na stole. Najlepiej z litego drewna, ewentualnie czegoś imitującego je lepiej niż płyta wiórowa z okleiną. Jak juz na podłodze, to niech będiz jednolita - sam dywan, same kafelki, sam parkiet itd. Albo położyć na podłodze prześcieradło, niech udaje biały obrus....
_________________ Śmiały atak to spore ryzyko. Atak nieśmiały to pewna śmierć.
Vilgefortz [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-08, 22:31
Razowiec ma sporo racji muszę przyznać ( ja mam zresztą z pokojem dokładnie tak jak on XD)
Maryen->nie wiedziałęm że chodzisz po starych cmentarzach ;P
Ostatnio zmieniony przez 2007-06-17, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
farmer [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-09, 00:07
A czy to jest eflowe zdjęcie? czy tylko treść...
Bo przyznam że klimatycznie zdjęć nie potrafię robić.
Plemię: Noldor
Ulubiona Era: Pierwsza
Narodziny: Yunquëa Víressë 23. (I)
Wysłany: 2007-06-09, 08:42
Myślę, że chodzi głównie o treść A przynajmniej treść lub klimat na zdjęciu typowo elficki
Maryen, bardzo ładne fotografie... Szczególnie podoba mi się ta książka Na prawdę jesteś zakręcona
Wracaj do nich, ilekroć w tym życiu wszystko zaczyna sie walić",
"Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez"
Szkoda, że na tym forum nie można wstawiac zdjęć poprzez zwyczajnie załączniki...
A więc i ja coś dorzucę. Zdjęcie pierwsze - jakośc niestety jest jaka jest, bo robiłem je w nocy....
Narwa.... rzeczka, która widzicie stanowi granice miedzy Estonią i rosją. Po lewo widzimy świetliste brzegi Estonii. Mordor po prawo to Rosja.
Swoją drogą śmieszna sprawa, bo zazłogi obu zamków mogły rzucać w siebie kamieniami Tylko Ruscy byli w stanie postawić tak wielką fortecę tylko po to, żeby zrobić komusna złośc.
A tu wnętrze pewnej sporej chałupy na Wolinie, w której sobie przez kilka dni pomieszkiwałem. Zdjęcie średnio udane, aczkolwiek i tak widać fajny klimat wnętrza...
I na koniec - ja sam ( w zeszłe wakacje)
_________________ Śmiały atak to spore ryzyko. Atak nieśmiały to pewna śmierć.
Ostatnio zmieniony przez Razosłav 2011-07-19, 18:17, w całości zmieniany 2 razy
Vilgefortz [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-12, 22:32
farmer napisał/a:
A to akurat jest ozdoba na manierce. wypalana i malowana
No wiem, wiem. Ja tylko pisałem o pierwszym wrażeniu zanim zdązyłem się przyjrzeć ;P
Razowcu, sugerujesz ze jesteś bardzo klimatyczny? ;P
Ostatnio zmieniony przez 2007-06-17, 22:13, w całości zmieniany 1 raz