Forum Bractwa Rivendell Mae govannen mellon... witamy na forum poświęconym Eldarom przy Bractwie Rivendell (Heren Nalmiristo: www.bractwo-rivendell.pl)
Witam, razem ze znajomą gramy na serwerze Nimrodel i trochę znudziło nam się granie samemu, dlatego też chciałbym zapytać się czy ktokolwiek z Was gra na tym serwerze.
Jeżeli znajdą się takie osoby prosiłbym o kontakt : ).
Plemię: Noldor
Ulubiona Era: Pierwsza
Narodziny: Yunquëa Víressë 23. (I)
Wysłany: 2011-06-19, 15:12
U nas chyba jednak osoby są na innym serwerze. Ale nie wiem, czy Tinwelin nie miała kiedyś konta na Nimrodel. Coś kojarzę, że ta nazwa się nam przewijała. A to nie było jeszcze w czasach bety?
Wysłany: 2011-06-19, 15:33
Hmm.. no cóż, nie pozostaje mi nic innego jak szukać dalej.Mimo to dzięki wielkie za info. : )
Niestety. To co miałam na Nimrodel zostało stracone. Teraz tylko i jedynie jestem na Eldarze. I za bardzo nie na rękę mi przenoszenie się, głównie z powodu zbyt dużych strat Turbinepoints oraz wysoko lvl postaci. Bo jednak w ciągu miesiąca nie będę mieć postaci na 50 lvl.
"...believes it is only great power that can hold evil in check, but that is not what I have found. I found it is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay. Small acts of kindness and love."
"He stood upon the bridge alone
and Fire and Shadow both defied;
his staff was broken on the stone,
in Khazad-d?m his wisdom died"
A wydawało mi się, że to było tak niedawno!...
W każdym razie: na Fb zaczęliśmy ugadywać się, by Bractwo wróciło do wspólnego grania w LOTRO. Pewnie gdzieś w tygodniu. Szukamy chętnych i zapraszamy!
Żyjemy, jak najbardziej!
Nie będziesz jedyną osobą, którą trzeba w to wprowadzić (np. ja nigdy nie grałam w żadne MMORPG). Chwilowo wychodzi na to, że prawdopodobnie będziemy grali w czwartki od okolic godziny 19, ale to może się jeszcze zmienić. Co Ty na to?